- Reklama -peníze

Podlahový beton musí být kvalitně zpracován, jeho zhotovení přenechte profíkům

Beton je nedílnou součástí moderních staveb, ať už se podíváme na soukromý nebo veřejný sektor. Pokud chceme, aby byl maximálně kvalitní, je potřeba zachovat přesné podíly surovin, z nichž se skládá, ale také postupy, které jsou léty prověřené.

více v článku...

Potřebujete velké množství betonu?

Pokud se rozhodneme opravit část rozpadlého betonu např. na dvorku nebo kdekoli v interiéru, můžeme to zkusit svépomocí. Návodů, jak vyrobit beton, najdeme na internetu mnoho a jsou často výborně vysvětlené.

Pokud se vám dílo nezdaří, ale také v případě, že potřebujete betonu více a vyrobit si jej doma by bylo náročné, pomůže vám kvalitní betonárka. Ta vám požadované množství betonu přiveze na místo určení a najednou jej vyleje tam, kde bude sloužit po dlouhá léta svému účelu.

Kvalitní pražská betonárka

To nejlepší pro vás zajistí např. společnost Alfabeton s.r.o. z Prahy 2, která je na trhu již od roku 1997. V sídle společnosti nabízí poradenství v oblasti stavebnictví, především výroby betonových směsí, betonových průmyslových podlah a čerpání betonu. Provozní doba je od pondělí do pátku od 7 do 16 hodin, v sobotu od 8 do 12 hodin a po domluvě je možné vyhovět vašim potřebám i v jiném čase včetně neděle.

Druhy betonů přesně pro vaše potřeby

Betonárka Alfabeton s.r.o. nabízí betonové směsi nejvyšší kvality a jsou zhotoveny dle platné normy ČSN 206-1 Z3. Kvalitu výroby kontroluje TZÚS Praha.

Společnost poskytuje kompletní servis včetně poradenství vhodnosti betonu pro konkrétní použití. Harmonogram dodávek je možné dohodnout, a to včetně množství, platebních podmínek i výroby speciálních druhů betonových směsí. Najdete zde jak podlahový beton, tak např. cementové malty, vodotěsné betony, drátkový beton. V případě, že budete odebírat beton opakovaně, ve větším množství, je možné vypracovat individuální cenovou nabídku.

Více informací najdete na alfabeton.cz.

Related Articles

- Advertisement -pr clanky

Mohlo by Vás zajímat